gips-spuiten

Gips spuiten

Ideale werkwijze bij grote oppervlakten

Gips spuiten

Gips spuiten is het machinaal aanbrengen van stucwerk. Doordat mortels met een machine worden aangebracht in plaats van met de hand kan er sneller gewerkt worden, wat kostenbesparend kan werken. Zo kan een stukadoor die in een hoge ruimte aan het werk is zonder veel moeite een groter oppervlak bereiken doordat er aan de gipsspuitmachine een lange slang gekoppeld is. Uw stucwerk wordt dus razendsnel geregeld en deze methode is een ideale werkwijze bij grotere oppervlakten.

Gebroeders Kamperman: Gespecialiseerd in gips spuiten

Voor kleine oppervlakten is deze methode minder geschikt. Het werken met een machine brengt extra werkzaamheden met zich mee en bij het stuken van kleine oppervlaktes is het vaak voordeliger om voor traditioneel stucwerk te kiezen. Gebroeders Kamperman werkt zowel machinaal als traditioneel en in nauw overleg met u bekijken wij welke werkwijze het meest efficiënt is, het mooiste resultaat oplevert en het beste past bij uw budget.

 

 

Stukadoorsbedrijf Heelweg
Uw wanden en plafonds laten stucen door Gebroeders Kamperman
Spoortstraat Varsseveld
Doetinchem woning stucwerk stukadoorsbedrijf
Doetinchem woning stucwerk stukadoorsbedrijf

Gips spuiten:

  • Plafond spuiten
  • Professionele wandafwerking
  • Verschillende soorten plafondafwerking mogelijk
  • Alle vormen van stucwerk

Werkgebied stukadoorsbedrijf Kamperman

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Gelderland; in het bijzonder in en rondom Doetinchem, Zevenaar, Aalten en Winterswijk. Aarzel niet waneer u buiten deze regio werkzaamheden wil laten verrichten. Bij Gebroeders Kamperman kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gebroeders Kamperman: Stucwerk van hoge kwaliteit

Een goede stukadoor is een vakman. Wij werken dan ook alleen met goed opgeleide en ervaren stukadoors en hoogwaardige producten en machines, zodat wij u een prima resultaat kunnen garanderen. Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Bel ons op 0315 - 242119 of vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen