stucwerk

Stucwerk

Een gepaste methode

Stucwerk

Stucwerk komt voor in vele soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor alle verschillende soorten stucwerk die een stukadoor mogelijk onder handen kan krijgen. Hierbij kunt u kiezen voor een traditionele toepassing, waarbij wij het stucwerk handmatig en met de uiterste zorg aanbrengen, maar het is ook mogelijk om stucwerk machinaal te laten aanbrengen.

Bij de stukadoorsbedrijf Gebroeders Kamperman hebben wij de kennis en de ervaring om u te verzekeren van een stralend en strak resultaat.

Wanneer kiezen voor een traditionele toepassing?

  • Een prima oplossing voor stucwerk met veel details.
  • Vaak de beste oplossing bij een moeilijke ondergrond.
  • Goedkoper bij het stucen van kleinere oppervlakten.

Ons werkgebied

Als stukadoorsbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in Gelderland; in het bijzonder in en rondom Doetinchem, Zevenaar, Aalten en Winterswijk. Woont u in een ander gebied? Aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

stucwerk ijzerlo
zolderkamer
stucwerk zolderkamer
Duiven projecten
Afgeronde projecten Wehl
Wehl verbouwing
stukadoorsbedrijf Aalten
Wehl
Binnen stucen
stukadoor Aalten
Heelweg Stuc
Gaanderen stukadoorsbedrijf
stukadoor Barlo
Barlo stucwerk Stukadoorsbedrijf
Azewijn woning gestuct stukadoorsbedrijf
Doetinchem woning stucwerk stukadoorsbedrijf
muren stucen Lengel stukadoorsbedrijf

Waarom stucwerk van stukadoorsbedrijf Kamperman?

Een stukadoor bewerkt uw wanden, plafonds en vloeren met een gladde afwerklaag, zodat deze netjes is afgewerkt of klaar is voor een volgende stap, zoals bijvoorbeeld het juist leggen van vloerbedekking, of het aanbrengen van schilderwerk of behang. Ook is deze toepassing in veel gevallen sfeerverhogend en kan er indien gewenst een speciale uitstraling worden gecreëerd. Soms is het noodzakelijk om buitenmuren te stucen of is buitengevel stucwerk noodzakelijk. Voor al dit soort werkzaamheden en meer kunt u bij ons terecht.

Soorten stucwerk:

  • Glad stucwerk
  • Buiten stucwerk
  • Badkamer stucwerk
  • Plafond stucwerk
  • Reparatie stucwerk
  • Verwijderen stucwerk
  • Gipsspuiten

Gebroeders Kamperman: Stucwerk van hoge kwaliteit

Een goede stukadoor is een vakman. Wij werken dan ook alleen met goed opgeleide en ervaren stukadoors zodat wij u een prima resultaat kunnen garanderen. De beste reclame voor ons bedrijf is nog altijd een tevreden klant, waarbij uw wensen en een perfect eindresultaat altijd centraal staan.

Kosten stucwerk

Wij begrijpen heel goed dat u als klant op zoek bent naar de best mogelijke combinatie van kwaliteit en prijs. Wij gaan dan ook graag vrijblijvend met u rond de tafel zitten om uw project tot in de kleinste details door te spreken, zodat wij u een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing kunnen bieden die past bij uw budget. Ook kunt u te allen tijde een offerte voor uw project aanvragen.

Bel ons op 0315 - 242119 of vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen