Stukadoorsbedrijf Borculo

Stukadoorsbedrijf Borculo

Dé specialist in Stucwerk en cementdekvloeren

Stukadoorsbedrijf Borculo

U zoekt een professioneel stukadoorsbedrijf in of rondom Borculo? Voor gedegen stucwerk kunt u terecht bij stukadoorsbedrijf Gebroeders Kamperman. Wij zijn deskundige stukadoors en werken in en rondom Borculo en elke opdracht wordt door ons met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Wij zijn al jaren actief in het vak en hebben de naam opgebouwd een klantvriendelijk en degelijk bedrijf te zijn dat werkt met het hart. Hebt u een project in of rondom Borculo, dan staan wij voor u klaar.

Waarom Gebroeders Kamperman stukadoorsbedrijf Borculo?

Waarom kiest u voor Gebroeders Kamperman? Wij zijn een gediplomeerd stukadoorsbedrijf en als vanzelfsprekend staan uw wensen in Borculo centraal. Onze experts zijn vooral gespecialiseerd in binnenrenovatie en nieuwbouw, maar werken indien nodig ook aan de buitenbouw, zoals bijvoorbeeld aan gevelwerk.

 • Bent u particulier of gaat het om een bedrijf? Voor onze stucwerkzaamheden maakt dat niets uit.
 • Een grote klus of een kleine? Wij doen het allemaal.
 • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
 • Wij werken hard en efficiënt, zijn flexibel met oog voor detail en zetten indien nodig een extra stap.
 • Onze stukadoors zijn gediplomeerde vakmensen en denken oplossingsgericht, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen.
 • Wij werken uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit.

Gebroeders Kamperman werkt vlot en efficiënt, en altijd binnen de afgesproken termijn. Geen klus is ons te zwaar en door onze jarenlange ervaring kunt u verzekerd zijn van een resultaat dat er zijn mag. Uiteindelijk draait het om uw tevredenheid, iets wat ook voor ons in Borculo en omstreken nog altijd de beste reclame blijkt te zijn.

Waarvoor kunt u bij ons stukadoorsbedrijf in Borculo terecht?

Heeft uw huis of pand een renovatie nodig? Moeten de muren gestuct worden of is uw plafond aan een goede beurt toe? Moet er misschien een betondekvloer gelegd worden of hebt u ander stucwerk nodig en u woont in de omgeving van Borculo? U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke werkzaamheden die een stukadoor onder handen krijgt:

 • Traditioneel stucwerk, zoals het saus-of behangklaar maken van wanden
 • Sierpleisterwerk
 • Gips spuiten en schuurwerk
 • Cementdekvloer, met wapening (extra versteviging)
 • Indien gewenst, een bijzondere uitstraling met de zogeheten betonlook

Niet alleen werkzaam als stukadoor in Borculo

Gebroeders Kamperman is niet alleen actief als stukadoorbedrijf in Borculo maar in de gehele achterhoek. We doen onder andere stukadoorswerk in Winterswijk, Ruurlo en Doetinchem. Door onze ervaring is Gebroeders Kamperman al jaren een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in de achterhoek

Prijzen en offerte: hoe werkt het?

Na een afspraak te hebben gemaakt komen wij bij u langs om de klus te bespreken en geven wij u open en professioneel advies hoe uw wensen met betrekking tot het stucwerk het beste vervuld kunnen worden. Er zijn veel mogelijkheden en soms kunnen wij u een verrassende en creatieve oplossing aanbieden. Wij maken daarna een voor u zo gunstig mogelijke offerte zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Een offerte aanvragen voor stucwerk kan heel eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. Wij leveren met ons stukadoorsbedrijf kwalitatief stucwerk tegen een scherp tarief in de regio Borculo. Uw portemonnee, onze service en vertrouwen staan daarbij hoog in het vaandel. Als u voor ons kiest bent u verzekerd van een goed eindproduct.

Contact stukadoorsbedrijf Borculo

Hebt u een project in of rondom Borculo of hebt u andere vragen met betrekking tot ons stukadoorsbedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Uw muur strak en snel gestuct? De stukadoors van Kamperman klaren de klus!

Contact opnemen