Stukadoorsbedrijf Zelhem

Stukadoorsbedrijf Zelhem

Dé Specialist in Stucwerk en cementdekvloeren

Stukadoorsbedrijf Zelhem

U zoekt een professioneel stukadoorsbedrijf in of rondom Zelhem? Voor gedegen stucwerk kunt u terecht bij stukadoorsbedrijf Gebroeders Kamperman. Wij zijn deskundige stukadoors en werken in en rondom Zelhem en elke opdracht wordt door ons met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Hebt u een project in of rondom Zelhem, dan staan wij voor u klaar.

Waarom Gebroeders Kamperman?

Waarom kiest u voor Gebroeders Kamperman? Wij zijn een gediplomeerd stukadoorsbedrijf en als vanzelfsprekend staan uw wensen centraal. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in binnenrenovatie en nieuwbouw, maar indien nodig kunnen we ook buitenwerk aanpakken, zoals buitenmuren of gevelrestauratie.

 • Bent u particulier of gaat het om een bedrijf? Voor onze stucwerkzaamheden maakt dat niets uit.
 • Een grote klus of een kleine? Wij doen het allemaal.
 • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
 • Wij werken hard en efficiënt, zijn flexibel met oog voor detail en zetten indien nodig een extra stap.
 • Onze stukadoors zijn gediplomeerde vakmensen en denken oplossingsgericht, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen.
 • Wij werken uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit.

Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gediplomeerd en wij werken vlot, efficiënt en schoon. Geen klus is ons te zwaar en door onze jarenlange ervaring kunt u verzekerd zijn van een resultaat dat er zijn mag. Tenslotte draait het om uw tevredenheid, iets wat ook voor ons in Varsseveld en omstreken nog altijd de beste reclame blijkt te zijn.

Waarvoor ons stukadoorsbedrijf in Zelhem?

Heeft uw huis of pand een renovatie nodig? Moeten de muren gestuct worden of is uw plafond aan een goede beurt toe? Moet er misschien een betondekvloer gelegd worden of hebt u ander stukadoorsbedrijf nodig en u woont in de omgeving van Zelhem? Goed stucwerk is vakwerk en geeft een nieuwe, frisse uitstraling, waardoor uw huis of pand weer jaren mee kan. Voor verschillende aspecten van het stukadoorswerk kunt u bij ons terecht:

 • Traditioneel stucwerk, zoals het saus-of behangklaar maken van wanden
 • Sierpleisterwerk
 • Gips spuiten en schuurwerk
 • Cementdekvloer, met wapening (extra versteviging)
 • Indien gewenst, een bijzondere uitstraling met de zogeheten betonlook

Prijzen en offerte: hoe werkt het?

Na een afspraak te hebben gemaakt komt onze stukadoorsbedrijf bij u langs in Zelhem om de klus te bespreken en geven wij u open en professioneel advies hoe uw wensen met betrekking tot het stucwerk het beste vervuld kunnen worden. Er zijn veel mogelijkheden en soms kunnen wij u een verrassende en creatieve oplossing aanbieden. Wij maken daarna een voor u zo gunstig mogelijke offerte zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de stukadoorsbedrijf in Zelhem? Een offerte aanvragen voor stucwerk kan heel eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. Wij leveren kwalitatief stucwerk tegen een scherp tarief in de regio Zelhem. Uw portemonnee, onze service en vertrouwen staan daarbij hoog in het vaandel. Als u voor ons kiest bent u verzekerd van een goed eindproduct.

Neem direct contact met ons stukadoorsbedrijf in Zelhem op

Heeft u een project in of rondom Zelhem of heeft u andere vragen met betrekking tot ons stukadoorsbedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Uw muur strak en snel gestuct? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen