Stukadoorsbedrijf Zevenaar

Stukadoorsbedrijf Zevenaar

Dé specialist in stucwerk en cementdekvloeren

Stukadoorsbedrijf Zevenaar

U bent op zoek naar een professioneel stukadoorsbedrijf in of rondom Zevenaar? Voor gedegen stucwerk kunt u terecht bij stukadoorsbedrijf Gebroeders Kamperman. Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u rekenen op vakkundig werk met een professionele aanpak in Zevenaar en wordt het werk volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Voor ons geldt nog steeds dat de klant koning is. Hebt u een project in of rondom Zevenaar, dan staan wij voor u klaar.

Waarom Gebroeders Kamperman?

Waarom kiest u voor Gebroeders Kamperman? Wij zijn een gediplomeerd stukadoorsbedrijf met jaren ervaring in Zevenaar en kunnen in principe elke klus op het gebied van stucwerk aan. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in binnenrenovatie en nieuwbouw, maar indien nodig kunnen we ook buitenwerk aanpakken, zoals buitenmuren of gevelrestauratie.

 • Bent u particulier of gaat het om een bedrijf? Voor onze stucwerkzaamheden maakt dat niets uit.
 • Een grote klus of een kleine? Wij doen het allemaal.
 • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
 • Wij werken hard en efficiënt, zijn flexibel met oog voor detail en zetten indien nodig een extra stap.
 • Onze stukadoors zijn gediplomeerde vakmensen en denken oplossingsgericht, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen.
 • Wij werken uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit.

Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gediplomeerd en wij werken vlot, efficiënt en schoon. Geen klus is ons te zwaar en door onze jarenlange ervaring kunt u verzekerd zijn van een resultaat dat er zijn mag. Tenslotte draait het om uw tevredenheid, iets wat ook voor ons in Zevenaar en omstreken nog altijd de beste reclame blijkt te zijn.

Waarvoor ons stukadoorsbedrijf in Zevenaar?

Hebt uw huis of pand een renovatie nodig? Moeten de muren gestuct worden of is uw plafond aan een goede beurt toe? Moet er misschien een betondekvloer gelegd worden of hebt u ander stucwerk nodig en u woont in de omgeving van Zevenaar? Goed stucwerk is vakwerk en geeft een nieuwe, frisse uitstraling, waardoor uw huis of pand weer jaren mee kan. Voor verschillende aspecten van het stukadoorswerk kunt u bij ons terecht:

 • Traditioneel stucwerk, zoals het saus-of behangklaar maken van wanden
 • Sierpleisterwerk
 • Gips spuiten en schuurwerk
 • Cementdekvloer, met wapening (extra versteviging)
 • Indien gewenst, een bijzondere uitstraling met de zogeheten betonlook

Prijzen en offerte: hoe werkt het?

Allereerst komen wij bij u langs om de klus door te spreken. Wij geven u open en professioneel advies over de beste mogelijkheden voor uw project. Na het gesprek ontvangt u een vrijblijvende en duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Een offerte aanvragen voor stucwerk kan heel eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. Wij leveren kwalitatief stucwerk tegen een scherp tarief in de regio Zevenaar. Uw portemonnee, onze service en vertrouwen staan daarbij hoog in het vaandel. Als u voor ons kiest bent u verzekerd van een goed eindproduct.

Contact stukadoorsbedrijf Zevenaar

Heeft u een project in of rondom Zevenaar of heeft u andere vragen met betrekking tot ons stukadoorsbedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Uw muur strak en snel gestuct? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen